Ortolà:

Ortolà: "El Barça s'ha reforçat de manera genial"

L’actual porter de l’Alabès ha repassat el seu passat com a blaugrana i ha parlat de les seves primeres sensacions com a jugador del conjunt basc

Dissabte l’Alabès visita el Camp Nou (20.30h) en la tercera jornada de la Lliga. Un Alabès que no visita l’Estadi en un partit de Lliga Espanyola des de fa deu anys. Aquest cop ho farà liderat per un entrenador que va jugar al Barça a finals dels 90, Mauricio Pellegrino. Però l’argentí no és l’únic membre de l’Alabès amb passat blaugrana. Adrián Ortolà (Jávea, 20 d’agost del 1993), porter del conjunt basc, va estar tres temporades al Barça B per acabar fitxant, aquest passat estiu, pel conjunt de Vitòria. Precisament, el porter alacantí ha parlat en exclusiva per fcbarcelona.cat per explicar les seves sensacions de cara a l’enfrontament de dissabte.

Què tal van les coses per Vitòria?

“Per Vitòria tot molt bé, estic molt tranquil. M’agrada molt la ciutat per què es viu molt el futbol, amb molta passió”.

Heu començat la temporada amb dos empats, un d’ells al Calderón. Com veu viure el debut a primera en un camp tan complicat?

“Estem contents amb l’inici de la temporada, el punt al Calderón va ser molt important i ens reforça molt. Anímicament ens va anar molt bé, és un camp molt complicat i va ser un gran debut de l’equip en aquesta nova temporada. Tot i que contra l’Sporting podríem haver aconseguit els tres punts. Però la pilota no va voler entrar, no vam tenir sort”.

L’Alabès ha fitxat a 20 jugadors diferents, gairebé tot l’equip és nou. Com ha estat l’adaptació i com és la relació amb els companys?

“L’adaptació ha estat molt positiva per a tots els nous. Els que seguien de l’any passat ja tenien la base assentada i ens han ajudat molt a adaptar-nos a la resta. Tenim molt bona relació al vestuari”.

Què significa per a un jugador jove fer el salt a un equip de Primera Divisió?

 “Arribar a un equip de Primera com l’Alabès és un pas molt important i que m’ha fet molt feliç, estic molt content d’haver vingut aquí. És una gran oportunitat.  Ara el que faig és treballar per tenir oportunitats i poder tornar a casa algun dia”.

Què et va cridar l’atenció per escollir l’oferta de l’Alabès?

“Vaig escollir l'Alabès perquè van apostar molt fort per mi des del primer moment. Em van plantejar l’opció d’anar a un equip pràcticament nou, i que farien una gran plantilla per salvar-se”.

Com és el tècnic? Què t’ha transmès?

“Amb Pellegrino molt bé, ens diu que tots junts hem d’anar en el mateix camí, que hem de creure. I personalment molt bé també, m’ha dit que puc comptar amb ell pel que necessiti”.

Com veus al Barça des de la distància?

“S’ha reforçat d’una manera genial. Fitxar a jugadors millors que els que hi ha és gairebé impossible perquè al Barça ja hi juguen els millors, però han fitxat molt bé. I a sobre jugadors molts joves i amb experiència. Són realment molt bons”.

Precisament tu vas coincidir al Barça B amb un d’aquests nous fitxatges: Denis Suárez.

“Si, i crec que Denis va prendre una gran decisió. Va sortir del Barça per agafar experiència i tornar a un gran nivell per poder aportar a l’equip”.

Què significa per tu venir al Camp Nou?

“El partit de dissabte serà molt especial, estic segur que el recordaré sempre. Encara que sigui com a visitant”.

Com valores la teva etapa al Barça B?

“De la meva època al Barça B tinc molt bons records, van ser tres anys fantàstics. De la primera temporada, precisament amb Denis, em quedo amb el gran any de tot l’equip on vam aconseguir quedar tercers a Segona A.  I de l’última, tot i que la primera part de la temporada no va ser com esperàvem, a la segona volta vam aconseguir sobreposar-nos i a més vaig poder ajudar a l’equip jugant 34 partits.”

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut