Brendan Rodgers: “No serem porucs”

Brendan Rodgers: “No serem porucs”

L’entrenador del Celtic de Glasgow, que s’enfrontarà demà al Barça en el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions, ha lloat el model del Club

El Celtic arriba aquest dimarts al Camp Nou en un moment pletòric. I és que el conjunt de Brendan Rodgers se situa líder de la Premiership amb 12 punts dels 12 possibles. A la roda de premsa prèvia al matx que es disputarà demà a les 20.45 hores al Camp Nou, tant el tècnic com el migcampista Tom Rogic han confirmat que arriben amb la il·lusió d’aconseguir un bon resultat. Tant és així que Rodgers ha afirmat que “no serem porucs”. “La idea que els intento transmetre és aquesta, jugar sense por”, ha expressat. A més, el tècnic del conjunt escocès pensa que “com a entrenador has de creure que pots aconseguir sempre un resultat positiu”.

El Celtic arriba al Camp Nou sabent que “serà un partit difícil, però aquests tipus de partits són els que ens agrada”, així ho ha apuntat l’entrenador irlandès. La derrota del Barça davant l’Alabès s’ha convertit en l’esperança del Celtic. Tom Rogic ha afirmat que “tot i que sabem que no som els favorits, el resultat del Barça ens pot donar confiança”.

Elogis de Rodgers a Suárez i al Barça

L'entrenador rival no ha volgut desaprofitar l’oportunitat d’elogiar l’estructura del Club en general i la qualitat del futbol del primer equip en particular i ha argumentat que “sempre ha tingut un gran impacte en mi”. Confirmat com un amant del Club, Rodgers ha tingut també bones paraules per al davanter uruguaià Luis Suárez, jugador amb el qual va coincidir durant la temporada 2013/14 al Liverpool. Rodgers considera a Luis Suárez com “el millor davanter del món” i és que “ell va arribar al Barça i va millorar l’equip. Ara ningú s’imagina un Barça sense Suárez”. Els elogis de l’ex tècnic del '9' blaugrana no han quedat aquí. “És un dels homes més fabulosos que puguis conèixer. Treballa intensament, és un professional que ho dona tot per la seva vida com a futbolista i també per la seva família”, ha finalitzat.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut