L’Assemblea Ordinària de Socis se celebrarà el 29 d’octubre

L’Assemblea Ordinària de Socis se celebrarà el 29 d’octubre

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida avui en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha tractat els temes següents

La Junta Directiva, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha tractat diversos temes relacionats amb el Club, a banda del nomenament d'Òscar Grau com a nou director executiu de l'Entitat. El principal ha estat informar sobre la data de la próxima Assemblea Ordinària de Socis, tot i que també s'ha tractat la renovació del contracte amb EDUVIC i la satisfacció per la gran acollida de la inauguració de l'oficina de Nova York.

El 29 d’octubre, data de l'Assemblea de Socis

La Junta Directiva ha decidit fixar la data de celebració de la pròxima Assemblea Ordinària de Socis per al dissabte 29 d’octubre, coincidint amb el partit que es jugarà al Camp Nou davant el Granada CF.

Renovació del contracte amb EDUVIC

La Junta Directiva ha acordat la renovació del contracte dels educadors a La Masia 360 amb EDUVIC, la cooperativa que complementa l’equip intern de professionals de la Masia, en les tasques educatives i d’acompanyament dels residents.

Satisfacció per la gran acollida a Nova York

La Junta Directiva vol expressar la seva satisfacció per la gran acollida i la gran repercussió que ha tingut la inauguració de l’oficina del Club a Nova York.

La Junta vol agrair a totes les entitats, companyies i persones que han participat en els actes programats, que han tingut un gran ressò en molts mitjans de comunicació d’arreu del món, alguns amb audiències milionàries. A més, la il·luminació de l’Empire State amb els colors blaugrana s’ha convertit en una imatge icònica que ja forma part de la història del Club, lligada a la seva decidida aposta per la globalitat i pels infants més vulnerables, amb motiu del desè aniversari de l’aliança de la Fundació amb l’Unicef.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut