fcb.portal.reset.password

La Junta Directiva ha nomenat Òscar Grau, nou director executiu (CEO) del FC Barcelona, després que l’actual director general de l’Entitat, Nacho Mestre, hagués demanat al president del Club una major disponibilitat de temps per motius personals.

Grau, que a partir d’avui passa a ser el primer executiu de l’Entitat, ha estat fins ara el director de les FCBEscoles. En els pròxims dies es nomenarà el seu substitut.

Òscar Grau (Sabadell, 30/7/1964), que és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per Esade, va ser jugador de la secció d’handbol del FC Barcelona (1984-1995), i té la seva samarreta, amb el número 2, retirada al Palau Blaugrana.

Grau té una àmplia experiència en el món de la gestió esportiva. A part de la direcció de les FCBEscoles en el seu últim any professional, anteriorment va dirigir la candidatura olímpica i paralímpica Barcelona Pirineus 2026. També ha estat gerent de la Federació Catalana d’Handbol (1999-2007) i de la Federació Catalana de Vela (1995-1999).

L’any 2015 va ser reconegut amb el premi al Millor Dirigent Professional 2015, que atorga l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE).

Nacho Mestre, que continua com a director general del Club, s’ocuparà de les àrees corporatives de l’Entitat (Recursos humans, Finances, Sistemes, Operacions...), a més de la Fundació i l’Àrea Social.

Tornar a dalt