La Penya FC Barcelona New York City rep la delegació del Club a l'Smithfield Hall

La Penya FC Barcelona New York City rep la delegació del Club a l'Smithfield Hall

Josep Maria Bartomeu ha compartit amb més d’un centenar de penyistes les línies estratègiques del Club en el seu aterratge als Estats Units, entre les quals destaca l’apropament als aficionats culers

Després de l’acte amb l’Unicef a la seu de les Nacions Unides, la delegació del Club s’ha traslladat a l’Smithfield Hall, el bar que serveix com a punt de trobada dels membres de la Penya FC Barcelona New York City. En aquest espai, també molt conegut pels aficionats al soccer de la ciutat, Josep Maria Bartomeu, Jordi Cardoner i Ronaldinho han estat rebuts per Jordi Getman, president d’aquesta penya, acompanyat per uns 150 dels membres d’aquesta agrupació. Tots plegats han compartit un dinar informal en què Bartomeu ha donat a conèixer als penyistes les línies estratègiques dissenyades pel Club en el seu aterratge als Estats Units.

Cal recordar que el vessant social és també una de les prioritats del Club en aquest territori. Un dels objectius de l’obertura de l’oficina del Club a Nova York és l’apropament als socis, penyistes i aficionats per tal de reforçar el seu sentit de pertinença al FC Barcelona i cobrir les seves necessitats com a seguidors.

La Penya FC Barcelona New York City té 15 anys d’existència i compta amb una massa social molt activa que acostuma a impulsar un gran ventall d’activitats. Els seus membres, que en l’actualitat són més de 250, es reuneixen a l’Smithfield Hall per veure tots els partits del Barça, compartir experiències i, en definitiva, fer barcelonisme a més de 6.000 quilòmetres del Camp Nou.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Fer barcelonisme a Amèrica és important, i fer barcelonisme a Nova York encara ho és més, però tenim moltes altres penyes en aquest territori, a Washington, a Chicago, San Francisco..., en definitiva, aquest sentiment, creix de la mà de persones com el president de la Penya de Nova York, en Jordi Getman, catalans que estan vivint als Estats Units volen estar a prop del seu club, el Barça, i el Club vol estar a prop d’aquests seguidors”.

“El creixement de la penya va de la mà del creixement del Club. L’excel·lència esportiva i l’excel·lència social del nostre club al final es veu reflectida en el teixit penyístic, pel que és normal que aquestes coses acompanyin les altres”.

“A nosaltres ens agradaria que la presència del Barça a continent americà, que ha començat per la inauguració de l’oficina de Nova York, també portés molta transcendència en el moviment penyístic. Hem d’acabar d’apropar-nos, no solament amb la nostra presència a Nova York, sino a Estats Units en general, i ens agradaria poder fer l’any vinent alguna trobada penyística important al continent, és un tema que estem treballant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut