Tot a punt per al ‘Kick-off’ del FC Barcelona a Nova York

Tot a punt per al ‘Kick-off’ del FC Barcelona a Nova York

Aquest dimarts comencen els actes de la inauguració de l’oficina del Barça als Estats Units amb una atapeïda agenda que portarà el Barça als llocs més icònics de la metròpoli nord-americana

Tot és a punt per a la inauguració de l’oficina del FC Barcelona als Estats Units, que tindrà lloc aquest dimarts amb la presència d’una àmplia representació del Club encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident primer, Jordi Cardoner, i els vicepresidents Jordi Mestre i Manel Arroyo. La comitiva blaugrana arriba a partir d’aquest dilluns a Manhattan i entre ells hi figura l’exjugador Ronaldinho, representant futbolístic del Club, que serà un dels grans protagonistes en molts dels actes que se celebraran en els propers dies a la metròpoli nord-americana.

La posada en marxa d’aquesta oficina comercial consta d’una atapeïda agenda amb esdeveniments institucionals, socials i solidaris que començaran aquest dimarts a partir de les 10.00 h, amb la celebració d’un Festival Social FutbolNet a la Middle School 129, al barri del Bronx. En l’acte hi participaran més de dos-cents nens i nenes de les escoles públiques de Nova York i els joves futbolistes podran compartir el terreny de joc amb Ronaldinho. En aquest esdeveniment hi participarà també la jugadora de l’equip de futbol femení del FC Barcelona, Line Røddik Hansen.

Paral·lelament a l’acte del Bronx, una altra representació del Club, encapçalada per Manel Arroyo, participarà en un dinar privat amb empresaris al Club 21, un dels restaurants icònics de Manhattan. El Club 21 és conegut mundialment perquè a les escales d’entrada hi ha representades les imatges, amb petites figures, dels millors joqueis de la història de l’hípica americana.

L’acte central de la jornada serà la inauguració de la nova seu, amb la presència del president i dels vicepresidents i en què Ronaldinho tindrà de nou un protagonisme especial. El jugador brasiler serà el mestre de cerimònies d’un acte que suposarà l’inici de l’aventura americana del FC Barcelona.

A aquest esdeveniment hi assistiran un grup selecte de personalitats i autoritats locals. Entre els convidats hi figuren l’ambaixador dels Estats Units a Espanya, James Costos, el comissionat de la MLS (Major League Soccer), Don Garber, la consellera d’Educació de l’Ajuntament de Nova York, Carmen Fariña, i el màxim responsable de la policia de la ciutat, Bill Bratt. També hi assistiran alguns dels catalans il·lustres residents a Nova York com el cardiòleg Valentí Fuster i Cristina Gallach, adjunta de Comunicació del secretari general de les Nacions Unides.

Després de l’acte d’inauguració s’ha previst un còctel per als convidats a la terrassa Mad 46, molt a prop de l’oficina.

Dimecres es reprendrà l’activitat amb una trobada amb l’Unicef a la seu de les Nacions Unides, una recepció amb la Penya Barcelonista de Nova York l’Smithfield Hall, i una visita al Nike Town, entre altres esdeveniments. 

Els actes previstos per demà dimarts: (Horaris de Nova York, 6 hores més a Barcelona)

  • 12.30 h. Dinar privat amb empresaris nord-americans al Club 21.
  • 13.00 h. Festival Social FutbolNet a la Middle School 129, el Bronx.
  • 17.30 h. Inauguració oficial de l’oficina del FC Barcelona a Nova York.
    (Per limitacions d’espai, l’accés a aquest acte és restringit. El Club oferirà a la premsa material gràfic i audiovisual de l’esdeveniment.)
  • 18.30 h. Còctel postinauguració per a convidats a Mad 46.

Tots els actes a Nova York es podran seguir a través de Barça TV, així com al web del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut