Paco Alcácer: “No hi ha ningú en la història com Messi”

Paco Alcácer: “No hi ha ningú en la història com Messi”

El davanter de Torrent es mostra il·lusionat per jugar al costat del trident i espera aprendre i créixer futbolísticament en un club com el Barça

El nou davanter del FC Barcelona, Paco Alcácer, està vivint les seves primeres setmanes com a jugador blaugrana. El futbolista de Torrent ha explicat en una entrevista en exclusiva als mitjans del Club que jugar al costat del trident és un privilegi. En aquest sentit, Alcácer ha assegurat que “no hi ha ningú en la història com Messi i poder jugar al seu costat és un privilegi”.

El ‘17’ del Barça és conscient de la competència de l’actual plantilla i s’ha mostrat orgullós de “compartir vestidor amb Luis Suárez”, a qui ha batejat com “el millor davanter del món” i ha reconegut “les ganes de jugar amb ell”. Alcácer ha aprofitat també per tancar els elogis al trident dient que “Neymar Jr és molt bo, és jove i encara té molt recorregut per endavant perquè gaudeix jugant a futbol”.

Alcácer, que ha reconegut que quan li van trucar del Club “no s’ho creia”, ha explicat que “quan et truca un club tan gran com el Barça, t’imposa”. El davanter de Torrent s’ha definit com un jugador “intuïtiu i golejador” i ha destacat: “Donaré el cent per cent en cada entrenament i partit per aportar el meu granet de sorra”.

Finalment, Alcácer ha tingut paraules de reconeixement cap al seu anterior club, el València: “L’hi dec tot perquè m’ha donat l’oportunitat de créixer, m’ha fet millorar com a futbolista i sobretot com a persona i això m’ha permès ser aquí. Li desitjo tot el millor”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut