Luis Enrique: “Hem fet gaudir a tots els culers”

Luis Enrique: “Hem fet gaudir a tots els culers”

El tècnic s’ha mostrat exultant en sala de premsa després de la golejada contra el Celtic, i ha afirmat que “al nivell que hem estat, el rival tenia poca cosa a fer”

Després de l’exhibició del Barça contra el Celtic FC, Luis Enrique ha comparegut en sala de premsa per destacar el gran nivell mostrat per tots els jugadors. “Ells han gaudit, i hem fet gaudir a tots els culers”, comentava satisfet. La valoració del partit que ha obert la Lliga de Campions ha estat excel·lent. “Quan recuperem ràpid la pilota, ens ho passem bé. Al nivell que hem estat, el rival tenia poca cosa a fer”, ha reconegut el tècnic. Més enllà dels gols i el joc ofensiu, Luis Enrique ha volgut destacar el treball a totes les línies: “Pràcticament no hem comès errors”, ha dit. Tot i així, ha volgut remarcar que “el penal és un avís de que no pots desconnectar en cap moment”.

Una de les claus del partit, per al tècnic, ha estat marcar aviat el primer gol. A partir d’aquí, el Barça ha brillat en tots els aspectes del joc i Luis Enrique ha lloat diversos noms propis. Un d’ells, el d’André Gomes, que ha acabat el partit a la posició de pivot defensiu: “M’ha agradat molt. Juga fàcil, té qualitat i capacitat física”. Un altre ha estat el de Messi. Com és habitual. El tècnic ha elogiat les qualitats de l’argentí, i ha repetit que “és el millor del món allà on jugui; és el futbol total”.

L’asturià ha tingut temps per a la broma quan ha parlat d’Andrés Iniesta. “Iniesta és únic. Vaig compartir vestidor amb ell i tot el que sap ho va aprendre de mi”, ha dit Luis Enrique entre somriures.  En el cas d’Umtiti, que ha tornat a la titularitat, el tècnic ha reconegut: “M’ha sorprès la seva ràpida adaptació a una posició tan complicada històricament a l’equip”. De Suárez, que ha tancat el marcador amb un doblet, ha destacat que “no es cansa de pressionar i treballar”. “Tot i no tenir el seu millor dia, teníem clar que acabaria marcant”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut