Albert Soler: “Volem renovar Rakitic, Suárez i Messi”

Albert Soler: “Volem renovar Rakitic, Suárez i Messi”

“Són els nostres jugadors insígnia, i la voluntat és que acabin la seva carrera esportiva al Barça, com Xavi o Puyol”, ha explicat el director d’Esports Professionals en la roda de premsa de balanç del mercat

El director d’Esports Professionals del FC Barcelona, Albert Soler, ha expressat la voluntat del Club de renovar tres dels pilars del primer equip: Ivan Rakitic, Luis Suárez i Leo Messi. Soler, que ha comparegut juntament amb el secretari tècnic Robert Fernández per valorar el mercat estival, ha assegurat que “tenim una plantilla molt il·lusionant” i que “des del president fins a l’entrenador ho han manifestat”.

Albert Soler ha destacat la feina de la secretaria tècnica del primer equip, que ha creat un equip “de cara al futur, que il·lusioni i pugui mantenir els èxits esportius”. Per construir la plantilla, el director d’Esports Professionals ha explicat les xifres finals dels reforços: “Hem tingut 122 milions de despesa, i hem ingressat 31/32”, ha detallat. “En teníem 60 per gastar, i d’aquests 90 milions de diferència ens n’hem passat 30”.

El directiu blaugrana ha explicat les causes d’aquesta inversió superior a la prevista: “Ja vam dir que hi seríem a temps si al mercat es donava l’oportunitat d’aconseguir un gran jugador”. A més, Soler ha subratllat: “Amb 120 milions hem pogut fitxar sis jugadors”, una fita complicada a causa del potencial econòmic de la Premier League, que, en paraules de Soler, “ha entrat molt fort al mercat”.

Sobre les incorporacions del primer equip, Albert Soler ha explicat que han buscat “jugadors més joves i de futur”, i que s’ha fitxat pensant en “el fons d’armari”, perquè l’entrenador “disposés de capacitat de mantenir el mateix nivell”.

Preguntat per la sortida d’alguns jugadors formats al planter, Soler ha assegurat que “el model funciona, ja que 9 dels 22 jugadors del primer equip, a més de Denis Suárez, són de la Masia”, i que “la prioritat continua sent aquesta”.

En la mateixa línia s’ha expressat el secretari tècnic del primer equip, Robert Fernández, que ha assegurat que “per a aquesta temporada era difícil”, però que “d’aquí a dos o quatre anys tindrem jugadors del filial al primer equip”. Robert ha explicat que hi ha jugadors de les categories inferiors que pugen “amb molta força i ganes”, i que se’n potenciarà el desenvolupament perquè arribin a formar part del primer equip.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut