Rice: “El míster vol que sigui un líder, que sigui jo mateix”

Rice: “El míster vol que sigui un líder, que sigui jo mateix”

El nou base del Barça Lassa espera “ajudar i fer equip per arribar a l’èxit”

Tyrese Rice ha estat presentat com a nou jugador del Barça Lassa en una roda de premsa celebrada al Palau Blaugrana. El base americà lluirà el dorsal ‘2’ i ha signat un contracte per a dues temporades. El nou jugador blaugrana s’ha mostrat molt feliç d’aterrar a Barcelona després de dos anys de converses, i ha explicat que l’entrenador Georgios Bartzokas no li ha demanat res en especial, només “que sigui un líder, que sigui jo mateix”.

El directiu responsable de la secció, Joan Bladé, ha destacat que Rice “és un dels millors bases d’Europa”, i ha agraït l’esforç del jugador per arribar al Barça Lassa després de dos anys de converses.

D’altra banda, el mànager esportiu Rodrigo de la Fuente s’ha congratulat de l’arribada de l'exjugador del Khimki, el qual ha definit com “un guanyador, un líder i un jugador que ens anirà molt bé per al nou projecte”. L’excapità del Barça també ha ressaltat la dificultat de la incorporació, i ha remarcat que les ganes del jugador d’arribar a l’equip han estat la clau per aconseguir el seu fitxatge.

Per la seva banda, Rice s’ha mostrat “molt content de formar part d’aquest viatge”. Preguntat per la seva adaptació a l’equip, el nou base del Barça Lassa ha explicat que les dues primeres setmanes han estat senzilles, i que per a ell és un plaer compartir vestidor amb jugadors que ha vist tota la vida. Rice ha destacat l’ambició del vestidor per guanyar, i que l’entrenador espera d’ell “energia, múscul i que uneixi l’equip”.

El jugador americà també s’ha referit als canvis de jugadors que ha patit el Barça Lassa aquest estiu: “Tenim un munt de jugadors que vénen de molts equips. Ens hem de conjuntar, volem fer equip al més aviat possible”, ha comentat el base americà. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut