La màgia de Ronaldinho tanca la setmana del Barça a Nova York

La màgia de Ronaldinho tanca la setmana del Barça a Nova York

Una trobada del brasiler amb els aficionats a Niketown posa el punt final als actes d’inauguració de l’oficina del FC Barcelona als EUA

L’exjugador blaugrana Ronaldinho ha participat aquest dimecres en el darrer acte de l’inauguració de l’oficina del FC Barcelona a Nova York fent feliços a centenars d’aficionats amb els que ha compartit una estona de fotos, signatures i somriures. El lloc de trobada ha estat Niketown, l’emblemàtica botiga de la firma esportiva Nike a Manhattan. Ronaldinho ha estat acompanyat en aquest acte pel vicepresident primer del Club, Jordi Cardoner.

Els aficionats havien estat convocats prèviament a través de les xarxes socials a apropar-se fins a la botiga de la Cinquena Avinguda amb el reclam de poder estampar-se una samarreta i “rebre una visita sorpresa llegendària”.

Els rumors que aquesta sorpresa era Ronaldinho ja s’havia escampat amb anterioritat, i quan el jugador ha arribat a Niketown ja eren desenes d’aficionats els que l’esperaven al carrer per poder aconseguir una fotografia o un autògraf.

Un cop dins, Ronaldinho ha visitat l’establiment, ha  compartit una estona amb els fans i ha fet l’estampació de la seva pròpia samarreta, que en aquest cas era la segona equipació de la temporada 2016/17 amb el dorsal ‘10’ i el nom de Ronaldinho.

Desenes de persones han esperat després al carrer a que el jugador sortís per aconseguir un últim autògraf. La imatge de Ronaldinho rodejat d’aficionats  en plena Cinquena Avinguda, en el cor de Nova York,  ha posat el punt final a la setmana d’actes del Barça a Nova York.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut