Barça i Atlètic de Madrid, un duel d’enemics íntims

Barça i Atlètic de Madrid, un duel d’enemics íntims

Fins a sis seleccions tenen representants dels dos equips que s’enfronten aquest dimecres al Camp Nou

Juguen en equips diferents, però comparteixen selecció. Són rivals, però molts d’ells també són amics. És el cas d’un total de 27 jugadors del Barça i l’Atlètic de Madrid, que alhora representen fins a sis seleccions diferents.

El cas més nombrós és el de la selecció espanyola, que reuneix un total de sis jugadors blaugrana (Piqué, Sergi Roberto, Alba, Sergio, Iniesta i Alcácer) i tres de matalassers (Koke, Saúl i Juanfran). Dues seleccions europees més, la francesa i la croata, també compten amb futbolistes de totes dues plantilles. Parlem de Digne, Mathieu, Umtiti, Griezmann, Gameiro (França) i de Rakitic i Vrsaljko (Croàcia).

La mateixa situació es produeix amb tres seleccions sud-americanes. A l’Argentina coincideixen Messi i Mascherano amb Gaitán, Augusto i Correa; al Brasil Neymar Jr i Rafinha es retroben amb Filipe Luis, i a l’Uruguai Luis Suárez comparteix vestidor amb els centrals matalassers Godín i Giménez.

De ben segur que dimecres, abans de començar el partit al Camp Nou, tots ells se saludaran. Després tornaran a ser rivals durant 90 minuts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut