Andreu Fontàs: “Podem sorprendre el Barça”

Andreu Fontàs: “Podem sorprendre el Barça”

L’exblaugrana, que torna a jugar amb el Celta després de molts mesos lesionat, confia a poder repetir la sorpresa de la temporada passada contra el Barça

El duel d’aquest diumenge entre el Celta i el FC Barcelona serà un partit de retrobaments als dos bàndols. Mentre que Denis Suárez, Rafinha i Luis Enrique recordaran les seves etapes passades a Vigo, els defenses Sergi Gómez, Carles Planas i Andreu Fontàs tornaran a veure’s les cares amb el Barça. Per a aquest últim, a més, el partit serà doblement especial. I és que Fontàs podria reaparèixer a la Lliga –ja va jugar uns minuts a l’Europa League– després de quasi un any lesionat. El central de Banyoles, format a la Masia i que va jugar 16 partits amb el primer equip del Barça, va parlar per al programa Hora B de Barça TV en la prèvia d’aquest Celta-Barça tan especial.

Fontàs assegura que encara guarda “molts bons amics al Barça”, i que per això sempre és “especial” enfrontar-s’hi. Abans de rebre el conjunt de Luis Enrique aquest diumenge, el Celta ha tingut un començament de temporada de millora progressiva. Després d’un inici irregular, l’equip de Berizzo acumula cinc partits seguits sense perdre –entre Lliga i Europa League. “Tenim una competició més i una plantilla més llarga. Ara estem tenint bons resultats”, explicava Andreu Fontàs en aquest sentit.

De cara al partit d’aquest diumenge, amb la visita del Barça de Luis Enrique, l’exblaugrana té molt present el resultat de la temporada passada, quan els gallecs van sorprendre imposant-se als culers. “Per què no? Podem sorprendre el Barça i repetir”, va afirmar amb seguretat el defensa de Banyoles. El partit, que es disputarà a les 20.45 hores i tancarà la jornada 7 de Lliga, arriba just abans d’una nova aturada per partits de seleccions.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut