Últim entrenament abans de visitar Balaídos

Últim entrenament abans de visitar Balaídos

El Barça ha completat l’últim entrenament amb els jugadors disponibles abans de viatjar a Vigo per enfrontar-se amb el Celta

Luis Enrique ha dirigit aquest dissabte l’últim entrenament abans del partit de la jornada 7 de Lliga contra el Celta. Abans de viatjar diumenge cap a Vigo, l’equip s’ha exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva amb els jugadors disponibles del primer equip. La sessió, que ha estat oberta als mitjans els primers minuts, l’ha completat el defensa del Barça B Borja López.

Amb aquest darrer entrenament, el Barça ha enllestit els últims detalls de la visita al Celta de Berizzo, que en les últimes temporades s’ha convertit en un dels equips més difícils de batre a domicili per als culers. De fet, el curs passat els de Luis Enrique van caure a Balaídos per 4-1.

Després de la sessió, el tècnic blaugrana, Luis Enrique, ha comparegut a la sala de premsa per valorar com arriba l’equip a un partit que donarà pas a una nova aturada de la competició per compromisos internacionals. Abans, l'equip ha rebut la visita de l'exporter blaugrana José Manuel Pinto. El gadità ha estat a la Ciutat Esportiva i ha aprofitat l'ocasió per saludar els seus excompanys abans que s'enfronti davant un altre dels seus ex equips, el Celta.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut