El FC Barcelona-Granada, dissabte 29 a les 20.45 hores

El FC Barcelona-Granada, dissabte 29 a les 20.45 hores

Els blaugranes rebran la visita del conjunt andalús al Camp Nou el dia en què se celebrarà l’Assemblea de Compromissaris

El FC Barcelona ja coneix el dia i hora del partit contra el Granada. Serà el dissabte 29 d’octubre a les 20.45 hores. Així ho ha fet oficial aquest dilluns LaLiga en què ha publicat els horaris de la jornada 10 del campionat domèstic. El partit com és habitual en aquestes dates del mes d’octubre es disputarà després de la celebració de l’Assemblea de Compromissaris amb els socis del Club.

La jornada contra el Granada arribarà just abans d’afrontar el duel davant el Manchester City a l’Etihad Stadium. I és que els de Luis Enrique, un cop tornin de l’aturada de seleccions de la setmana vinent, hauran d’afrontar duels exigents abans de la nova aturada del mes de novembre. Partits com ara el City per partida doble, el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou i les visites als sempre exigents estadis de Mestalla i Sánchez Pizjuán contra el València i el Sevilla respectivament. Un calendari condensat per encarar el final d’any amb bons tests de prova. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut