El planter felicita Iniesta pels seus 600 partits

El planter felicita Iniesta pels seus 600 partits

Quatre representant dels diferents equips del futbol formatiu i l’equip prebenjamí al complet feliciten al capità blaugrana

Andrés Iniesta va complir aquest diumenge 600 partits oficials amb el FC Barcelona. El capità del Barça és tot un exemple per la seva trajectòria i un dels jugadors emblemàtics de la història del Club després de convertir-se en un dels millors futbolistes. Criat a la Masia ha arribat a ser capità del primer equip gràcies al seu lideratge dins i fora del terreny de joc i s’ha convertit junt amb Leo Messi, amb el futbolista amb més títols del Barça (29). La seva manera de jugar és la mostra total de l’ADN Barça i és per això que per al futbol formatiu Iniesta és un autèntic referent i algú a qui emmirallar-se per algun dia triomfar al Barça.

Per aquest motiu, quatre representants del futbol formatiu feliciten i elogien el seu ídol Andrés Iniesta. Al vídeo hi apareix el capità Gerard Hernández de l’Aleví A, el segon capità del Cadet A, Sergi Rosanas, el capità del Juvenil B, Martí Vilà, i capità del Cadet B, Àlex Rico. El prebenjamí tanca els elogis a Iniesta amb una felicitació final. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut