Empat d'Espanya amb quatre blaugranes

La selecció espanyola, amb Piqué, Jordi Alba, Busquets i Iniesta de titulars, ha empatat 1-1 davant Itàlia

La selecció espanyola de Julen Lopetegui ha empatat (1-1) davant Itàlia en el partit corresponent a la fase de grups classificatòria pel Mundial de 2018. Una selecció espanyola en la qual hi eren quatre blaugranes a l’onze inicial: Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergio Busquets i Andrés Iniesta. Tots han completat els 90 minuts menys Jordi Alba, que ha estat substituït al minut 21 per lesió en el que era el seu partit número 50 amb Espanya. Sergi Roberto, l’altre blaugrana a la convocatòria, s’ha quedat a la banqueta.

Pel que fa al partit, els homes de Julen Lopetegui han dominat gran part de la primera meitat, amb un Andrés Iniesta molt actiu en atac. Tot i així, als espanyols se’ls hi ha resistit el gol i no han aconseguit perforar la porteria de Buffon, tot i obtenir més d’un 70% de possessió de la pilota.

Ja a la segona part, ha arribat el gol espanyol. Vitolo, després d’una bona passada del blaugrana Sergio Busquets, ha aprofitat una mala sortida del porter de la Juventus per anotar el primer gol de la nit a Torí. El propi Vitolo ha tingut l’ocasió més clara per aconseguir el segon, però el seu llançament no ha vist porteria per poc.

Quan semblava que el conjunt de Lopetegui s’enduria els tres punts de la seva visita al Juventus Stadium, ha arribat l’empat italià. Sergio Ramos ha derivat dins l’àrea a Eder i De Rossi s’ha encarregat de transformar el penal per situar l’1-1 definitiu.

Amb aquest empat, tant Espanya com Itàlia sumen 4 punts al grup G, mentre que Albània lidera amb 6 punts.