Tres blaugranes juguen aquest dilluns amb les seves seleccions

Tres blaugranes juguen aquest dilluns amb les seves seleccions

Denis Suárez es juga la classificació per a l'europeu sub-21 mentre que Digne s'enfrontarà amb França a Holanda i André Gomes visitarà les Illes Fèroe amb Portugal

El migcampista blaugrana Denis Suárez disputa aquesta tarda a Pontevedra (18.45h) l’últim partit de la fase de grups corresponent al classificatori previ a l’Europeu que es disputarà a Polònia el pròxim estiu. El combinat nacional, dirigit per Albert Celades, en fa prou amb una victòria davant Estònia per garantir la seva classificació degut al enfrontament directe entre Suècia i Croàcia. El conjunt suec lidera el grup 6 amb 21 punts, un més que els croats i que els espanyols.

Per la seva part, dos blaugranes més entren en joc amb motiu dels partits classificatoris per al Mundial 2018 de Rússia. André Gomes, amb Portugal, viatja fins a les Illes Fèroe per jugar a partir de les 20.45h mentre que Lucas Digne s’enfronta a Holanda una hora més tard, a l’Amsterdam Arena. Els portuguesos son tercers del seu grup, a tres punts del lideratge de Suïssa i amb un punt menys que el seu rival d’avui. Holanda i França, juntament amb Suècia, comparteixen el liderat del grup A amb quatre punts, fet que engrandeix la importància del duel d’aquest vespre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut