SG Flensburg-Handewitt – FC Barcelona Lassa: Consoliden el liderat (27-28)

SG Flensburg-Handewitt – FC Barcelona Lassa: Consoliden el liderat (27-28)

Els de Xavi Pascual, amb un gran Borko Ristovski i vuit gols de Jallouz, aconsegueix el tres de tres a la Velux EHL Champions League en aquest inici de competició europea

Primer va ser el Wisla Plock (23-28). El cap de setmana passat, el Kiel, al Palau (26-25). I, ara, ha arribat el torn del Flensburg. El FC Barcelona Lassa de Xavi Pascual pot dir que ha superat amb nota aquest inici a la Velux EHL Champions League, amb tres victòries en els tres primers partits que el col·loquen en la primera posició. L’últim triomf, el d’aquest dimecres a la pista del Flensburg (27-28), amb emoció fins al final però amb un desenllaç feliç.

Com ja va passar contra el Kiel, rival també alemany, el FC Barcelona Lassa d’handbol ha hagut de treballar de valent i fer-se gran per superar un dels equips més durs de la competició. Ho han fet amb serietat defensiva i amb l’ajuda de les divuit aturades d’un gran Borko Ristovski, que ha entrat en el lloc de Gonzalo Pérez de Vargas.

Des del primer moment, els de Xavi Pascual han mostrat símptomes de victòria. Perquè, tot i que el marcador s’ha mantingut molt igualat i el partit no s’ha decidit fins al darrer segon, els blaugrana no han deixat que el Flensburg se sentís còmode en pràcticament cap moment. A banda de la bona actuació de Ristovski -52% d’eficàcia en el primer temps-, la bona defensa blaugrana i l’agilitat en l’anticipació han fet que el Barça pogués marxar al descans amb un resultat d’11-13 (30’), malgrat que ha estat nou minuts encallat en anotació i el Flensburg  ho ha aprofitat (7-6, 16’).

Andersson i Glandorf compliquen la feina

Després del pas per vestidors, un gol de Víctor Tomás ha posat la màxima en l’electrònic (15-19, 39’). Però una inferioritat blaugrana, l’entrada a la pista de Holger Glandorf (6/8) i l’inspiració del porter Mattias Andersson (12 gols salvats) ha tornat a ajustar el duel (23-23, 48’).

La feina del que va ser porter del Barça entre 1998 i 2001, que ha augmentat els seus percentatges d'encert en les aturades, ha fet que el Barça hagués de resistir. I ho ha fet. Patint, sí, però ho ha fet. Jallouz, que ha acabat com a màxim golejador (8), s’ha posat l’equip a l’esquena, mentre que Ristovski ha fet tres aturades clau –dues amb el 26-27 (55’) i una amb el 27-28 (58’)- que han evitat que el Flensburg empatés i pogués optar al triomf.

Finalment, dues pèrdues dels locals, la última en un regal de Mogensen a Lasse Andersson a falta de dos segons per al final, han fet que aquest emocionant partit, de tu a tu entre dos grans equips, es decantés del cantó blaugrana. Així doncs, el liderat blaugrana del grup A es consolida.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut