Els cinc jugadors del Barça amb més seguidors a Instagram

Els cinc jugadors del Barça amb més seguidors a Instagram

Tota la plantilla del primer equip, exceptuant Sergio Busquets i Jordi Masip, tenen presència en aquesta xarxa social

Instagram és una de les xarxes socials més utilitzades pels futbolistes del Barça. Gairebé tots els jugadors del FC Barcelona pengen les seves fotos i vídeos amb filtres en aquesta xarxa social. Sergio Busquets i Jordi Masip són els únics que no disposen d’un compte oficial a Instagram.

Així com el FC Barcelona (@FCBarcelona), amb més de 40 milions de fans, diversos jugadors del Barça tenen una presència destacada a Instagram. Repassem el Top 5 de blaugranes amb més seguidors en aquesta xarxa social:

1. Neymar (@neymarj) 60,3 M

El brasiler encapçala el rànquing com a jugador del FC Barcelona més seguit a Instagram (60,3 milions). Neymar és un usuari molt actiu a qui li encanta ‘instagramejar’ qualsevol moment de la seva vida, ja sigui professional o personal, sense oblidar els compromisos publicitaris. Les seves publicacions superen de mitjana el milió d’interaccions per post.

2. Leo Messi (@leomessi) 56,5 M

El millor futbolista del món és també un dels jugadors més estimats a Instagram, camí dels 57 milions de fans. Messi descobreix el seu costat més personal a través d’aquesta xarxa social, publicant imatges dels seus fills i la seva vida a Barcelona. L’astre argentí acostuma a celebrar els títols blaugrana amb els seus seguidors d’Instagram.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut