El Barça reprèn els entrenaments amb vistes al Deportivo

El Barça reprèn els entrenaments amb vistes al Deportivo

Els jugadors disponibles del primer equip han tornat a la feina amb una sessió que han completat els jugadors del filial Varo, Kaptoum, Carbonell i Sarsanedas

Després d’uns dies lliures aprofitant l’aturada de la competició pels compromisos internacionals, el Barça ha tornat a la feina aquest dilluns amb un entrenament al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Luis Enrique ha dirigit la primera sessió de la setmana amb vistes al partit de Lliga contra el Deportivo de la Corunya, que es disputarà el dissabte a les 16.15 hores al Camp Nou. Els jugadors del filial Varo, Kaptoum, Carbonell i Sarsanedas han completat el grup.

Els jugadors internacionals es començaran a reincorporar aquest dimecres a la dinàmica del grup. El primer a afegir-se serà Neymar Jr, que s’entrenarà amb els seus companys aquest dimarts. El brasiler, sancionat per al segon compromís de la canarinha, ha tornat a Barcelona i tornarà a la dinàmica blaugrana. Un dia després, el dimecres, serà el torn dels internacionals de la selecció espanyola. Després dels dos partits amb el combinat de Julen Lopetegui –contra Itàlia i Albània-, Sergio Busquets, Gerard Piqué i Andrés Iniesta –a més de Denis Suárez, concentrat amb la Sub-21-, tornaran a entrenar sota les ordres de Luis Enrique.

Abans de reprendre els entrenaments, s’han conegut les lesions de Jasper Cillessen i Sergi Roberto. El porter holandès estarà unes tres setmanes de baixa a causa d’un esquinç del lligament lateral extern del turmell dret, mentre que el lateral de Reus té una elongació a l’adductor de la cama dreta. Aquestes absències se sumen a les ja conegudes de Leo Messi, Samuel Umtiti i Jordi Alba.

El d’aquest dilluns ha estat l’entrenament que ha obert una nova setmana per al conjunt de Luis Enrique. L’equip prepararà durant els pròxims dies el compromís de la jornada 8 de Lliga.

Aquest és el pla de treballat detallat per als propers dies:

Dimarts 11

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dimecres 12

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dijous 13

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Divendres 14

11.00 hores: Entrenament a la Ciutat Esportiva

Dissabte 15

16.15 hores: Partit de la jornada 8 de Lliga. FC Barcelona – Deportivo de la Corunya (Camp Nou)

Diumenge 16

Dia de descans.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut