Luis Enrique: “El partit contra l’Atlètic de Madrid serà apassionant”

Luis Enrique: “El partit contra l’Atlètic de Madrid serà apassionant”

El tècnic destaca les virtuts del seu equip i del rival d’aquest dimecres, i espera veure un Camp Nou ple “perquè el necessitarem”

“Hem de fer moltes coses bé, cometre pocs errors i fer el nostre joc”. Així afronta Luis Enrique el partit contra l’Atlètic de Madrid d’aquest dimecres (22 hores) al Camp Nou. El tècnic blaugrana ha comparegut en la roda de premsa prèvia abans de rebre la visita del conjunt de Diego Pablo Simeone. Els matalassers han estat sempre un rival rocós des de l’arribada de l’argentí a la banqueta del Vicente Calderón, i Luis Enrique n’és conscient. “Cap partit contra l’Atlètic ha estat fàcil. Segueixen fent pràcticament el mateix que els ha portat a l’èxit”, ha afirmat davant dels mitjans.

El tècnic blaugrana ha elogiat les virtuts de l’Atlètic de Madrid i alguns dels seus jugadors, com Griezmann o Godín. “Basen la seva solidesa en el treball defensiu i són els millors en el replegament. A partir d’aquí, tenen qualitat i mobilitat en atac”, ha analitzat. Davant d’això, Luis Enrique no s’espera un Atlètic que toqui en camp propi: “Contra un equip com nosaltres, buscaran els espais a la nostra esquena i segones jugades”. Ha afegit, en aquest sentit, que “són aspirants a tots els títols”.

“Contra un equip com nosaltres, buscaran els espais a la nostra esquena i segones jugades”

Una de les claus del partit d’aquest dimecres, segons Luis Enrique, serà l’efectivitat de cara a porteria. “Tenint en compte que és molt difícil crear-los ocasions, serà molt important”, ha dit. En aquest aspecte, ha explicat que “tots dos equips ens coneixem molt bé”, i ha estat clar: “Serà un partit apassionant”. Per ajudar a sumar els tres punts hi jugarà un paper important l’afició. “Espero veure un Camp Nou ple, perquè el necessitarem”, ha dit a continuació. Sobre això, Luis Enrique ha valorat positivament l’acord que el Club ha tancat amb TMB per prolongar l’horari del metro en els partits que es disputen més enllà de l’horari habitual.

En un altre ordre de temes, Luis Enrique ha tornat a defensar el joc “diferent” de Neymar Jr: “Ell juga així, és una qüestió cultural i ja no pot sorprendre a ningú. Potser hauríem de fixar-nos més en allò que no permet el reglament”. El tècnic, que també ha elogiat Sergio Busquets –“és insubstituïble”-, ha analitzat les rotacions de l’inici de temporada. En el cas del trident, ha assegurat: “M’agradaria tenir els tres durant els 90 minuts de tots els partits, però no pot ser. Hem de buscar partits de descàrrega”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut