Ja coneixen el Borussia Park

Ja coneixen el Borussia Park

Els de Luis Enrique, que han viatjat aquest matí a Mönchengladbach, s’han exercitat sobre la gespa de l’escenari del duel de Champions d’aquest dimecres amb els disponibles del primer equip

Primera presa de contacte amb l’escenari del partit. El FC Barcelona jugarà aquest dimecres al Borussia Park, contra el Borussia Mönchengladbach, el segon partit de la fase de grups de la Champions League. I l’equip de Luis Enrique, que ja s’ha desplaçat aquest matí a la ciutat alemanya, s’ha exercitat sobre la gespa de l’estadi per acabar de preparar un duel que, fins ara, era inèdit.

Ho ha fet amb els disponibles del primer equip que han viatjat amb l’expedició blaugrana. Un d’ells ha estat el màxim protagonista de les hores prèvies. I és que Marc-André Ter Stegen torna a casa, el club que el va veure créixer des dels 4 anys fins que va fitxar pel Barça l’estiu del 2014. 

Una sessió d’entrenament s’ha fet a posteriori de les rodes de premsa del porter alemany i de Luis Enrique Martínez. Així doncs, ja està tot a punt per al duel de Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut