Jordi Alba:

Jordi Alba: "L'afició del Borussia pressionarà moltíssim"

El lateral, juntament amb Rafinha i Rakitic, han valorat l'actualitat del FC Barcelona, que aquest dimecres juga contra el Borussia Mönchengladbach

Jordi Alba, Rafinha i Rakitic estan preparats per al partit contra el Borussia Mönchengladbach. Com a mínim, així ho han expressat aquesta tarda els tres jugadors del Barça, que han acudit a un acte comercial i han valorat l'actualitat del FC Barcelona.

Els futbolistes han assegurat que l'equip arriba bé, però han avisat de les dificultats que plantejarà el conjunt dirigit per André Schubert. "És un grup dur i l'afició pressionarà moltíssim", ha assegurat Jordi Alba. Iván Rakitic ha reafirmat aquesta opinió i ha comentat que "sabem que serà molt complicat, ja que es tracta d'un equip molt fort".

Contents amb la seva evolució

Els tres, a més, han volgut valorar el seu creixement dins de l'equip individualment. Rakitic, que està jugant la seva tercera temporada com a blaugrana, ha dit sentir-se "molt agraït a Luis Enrique per comptar molt amb mi" i que, "per les dades, pot ser que sí que estiguem davant del meu millor inici". Malgrat tot, ha assegurat que "el que importa és el que passi i com estiguem durant el mes de maig"

Rafinha, que va passar "una temporada d'aprenentatge" el curs passat, ja ha deixat enrere la llarga lesió que va patir. "Em sento còmode jugant tant d'extrem com en d'altres posicions. Tenim una lluita sana pels llocs i això ens fa entrenar més fort".

Per acabar, Jordi Alba ha dit que "em trobo bé físicament, amb ganes de seguir millorant". Però també ha volgut valorar l'actuació d'un dels noms propis d'aquest inici de temporada, el de Sergi Roberto: "És un noi llest, que va saber esperar quan jugava menys a l'espera de les oportunitats que ara li estan arribant. Té unes grans condicions i aquests últims anys estem molt contents amb ell", ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut