Piqué, dos gols de caràcter

Piqué, dos gols de caràcter

El central blaugrana va destacar tot i la derrota de l’equip amb dues dianes i va tenir a tocar el ‘hat-trick’ per posar el 4-4 al marcador

El Barça no va tenir la seva millor nit a Balaídos i va perdre l’oportunitat de ser líders de la Lliga després de caure derrotat per 4-3 en un partit d’alta intensitat. Els blaugranes van marxar al descans amb un resultat de 3-0 difícil d’aixecar, però l’esperit competitiu de l’equip va permetre ficar-se de nou al duel en una millor segona meitat. Sobretot, gràcies al caràcter i lideratge que va agafar Gerard Piqué amb dues dianes que donaven esperança als blaugranes i posava en tensió als jugadors del Celta. El 3-1 i el 4-3 van ser obra seva i va estar a punt de realitzar un ‘hat-trick’ en els últims instants del matx, que hauria suposat el 4-4. Un partit èpic de Piqué que no va tenir el premi final. A continuació, repassem les dades més destacades del partit:

  • Golejador Piqué. El central blaugrana va marcar per primera vegada dues dianes en un mateix partit. Tots dos a la segona meitat i que van estar a punt de servir per empatar el duel. De fet, es va quedar a les portes del ‘hat-trick’ en una última rematada que va sortir fora per molt poc.
  • Piqué, el més incisiu. El ‘3’ del Barça no només va aportar dos gols sinó que també va ser el jugador que més pilotes va recuperar amb 18, el que més passades d’èxit va fer amb 52 i el que va participar amb més accions del partit amb un total de 101.
  • Iniesta, 600 partits. El capità del Barça va disputar el seu partit número 600 amb la samarreta blaugrana per augmentar els seus números com a segon jugador de la història del Club amb més partits. Només superat per Xavi, que en va jugar 767. De fet, Iniesta va sortir a la mitja part i va ser un dels protagonistes de la reacció de l’equip amb un recital de jugades, accions, regats i passades que van ajudar a millorar l’equip.
  • El retorn de Denis Suárez. El migcampista gallec va tornar a Vigo, ciutat on va jugar a les categories inferiors del Celta. Suárez va entrar als últims 20 minuts de joc i va exhibir un bon nivell. L’acció més destacada va ser una jugada individual que va permetre fer l’assistència del 4-3 a Piqué.
  • Neymar Jr, tercer golejador. El crac brasiler va marcar el seu cinquè gol de la temporada. El va fer de penal i ja és el tercer màxim golejador de l’equip, per darrere de Suárez i Messi.
  • Fi a la ratxa de victòries a domicili. Els blaugranes no van poder mantenir el bon nivell de resultats mostrat fora del Camp Nou i van caure després de vuit partits guanyant de manera consecutiva.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut