Cinc blaugranes a la llista de Lopetegui

Cinc blaugranes a la llista de Lopetegui

El seleccionador espanyol ha convocat als culers Jordi Alba, Piqué, Sergi Roberto, Sergio Busquets i Iniesta pels partits contra Itàlia i Albània

Arriba una altra jornada de seleccions i amb ella la gran majoria dels jugadors de la plantilla blaugrana afronten compromisos internacionals amb els seus respectius països. La selecció amb més representació culer ha estat, com de costum, l'espanyola, amb un total de cinc jugadors. El seleccionador espanyol Julen Lopetegui ha convocat a Gerard Piqué, Jordi Alba, Sergi Roberto, Sergio Busquets i Andrés Iniesta pel doble enfrontament a domicili davant Itàlia i Albània, partits corresponents a la fase de grups classificatòria pel Mundial del 2018. A més, Denis Suárez també ha estat convocat per la selecció espanyola Sub-21 per disputar els partits contra San Marino i Estonià de la fase de grups per classificar-se a l’Eurocopa sub-21 de 2017.

També ha estat convocat amb la selecció francesa el defensa blaugrana Lucas Digne pels enfrontaments davant Bulgària i Holanda. Precisament una selecció holandesa que ha convocat al blaugrana Jasper Cillessen pels seus compromisos davant Bielorússia i la ja esmentada França. A més, en quant a la resta d'internacionals europeus, Ter Stegen ha entrat en la convocatòria de la selecció alemanya pels partits contra República Txeca i Irlanda del Nord, Ivan Rakitic amb Croàcia per disputar els duels davant Kosovo i Finlàndia i André Gomes ha estat seleccionat amb Portugal (que jugarà contra Andorra i Illes Feroe).

Pel que fa als internacionals sud-americans, Neymar Jr lidera la llista de Brasil per enfrontar-se Bolívia i Veneçuela, mentre que Luis Suárez encapçala la convocatòria uruguaiana pels partits davant Veneçuela i Colòmbia. A més, Javier Mascherano també ha estat convocat amb l’Argentina per disputar els partits contra el Perú i Paraguai.

Fins a un total de 14 jugadors del primer equip del FC Barcelona disputaran compromisos internacionals amb els seus respectius combinats nacionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut