Els Xiquets de Hangzhou visiten les instal·lacions del FC Barcelona

Els Xiquets de Hangzhou visiten les instal·lacions del FC Barcelona

La colla castellera xinesa, que van ser una de les atraccions del concurs de castells de Tarragona el cap de setmana passat, ha estat rebuda pel directiu Pau Vilanova

La colla castellera Xiquets de Hangzhou ha pogut gaudir aquest matí dels racons més emblemàtics de les instal·lacions del FC Barcelona després de fer el recorregut del Camp Nou Experience. El directiu Pau Vilanova ha estat l’encarregat de rebre’ls i donar una samarreta blaugrana a la colla. Finalment han fet un pilar de cinc a l’esplanada de Tribuna del Camp Nou, davant l’expectació de nombrosos curiosos i turistes, i s’han fet una foto de família.

Aquest cap de setmana els Xiquets de Hangzhou van participar en el tradicional Concurs de Castells que es va celebrar a la plaça Tarraco Arena de Tarragona, on van tenir una destacada actuació i van descarregar un tres de nou amb folre.

Els Xiquets de Hangzhou va ser una idea de l’empresari tèxtil xinès Qian Anhua, qui després d’un viatge a Catalunya l’any 2009, va decidir importar la tradició castellera a la seva colònia tèxtil com una activitat social més per als treballadors. Els castellers van iniciar la seva activitat al maig del 2010, arran del viatge de la Colla Vella dels Xiquets de Valls a Xangai, amb motiu de l'Exposició Internacional i amb qui han mantingut una relació molt estreta des d’aleshores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut