Sol·licitud d’entrades per al partit a l'estadi del Manchester City

Sol·licitud d’entrades per al partit a l'estadi del Manchester City

Formulari obert als socis des del dilluns 10 d’octubre a les 10 hores, fins al dimarts dia 11 a les 19 hores. FCBDesplaçaments programa un viatge a un preu de 265 € per als socis.

Des del dilluns 10 d’octubre, a les 10 hores, i fins al dimarts dia 11, a les 19 hores, estarà obert als socis el formulari d’inscripció per sol·licitar entrades per al partit que el FC Barcelona disputarà a l’Etihad Stadium del Manchester City el dimarts 1 de novembre, corresponent a la fase de grups de la Lliga de Campions.  

El preu únic de les entrades és de 53,50 €, i les peticions dels socis cal fer-les a través del formulari que estarà a la web, i trobareu en el següent enllaç a partir del dia 10.

Per a aquest partit el FC Barcelona disposarà d’un total de 2.900 entrades. Com és habitual, el 85% d’aquestes entrades es repartiran entre els socis (1.972) i les penyes (493). La resta es destinaran a compromisos esportius i institucionals del Club i als patrocinadors.

En el cas que la demanda d’entrades superi l’oferta disponible, el dijous dia 13 d’octubre se celebrarà un sorteig per repartir-les entre els socis que n’hagin sol·licitat. El divendres 14, el Club es posarà en contacte amb els socis guanyadors, que hauran de fer el pagament corresponent a través del web els dies 17 i 18 d’octubre. La recollida de les localitats s’efectuarà els dies 20 i 21 d'octubre.

Viatge amb FCB Desplaçaments

Per a aquest partit FCB Desplaçaments ofereix la possibilitat de viatjar amb avió, amb anada i tornada el mateix dia del partit.

Aquest viatge, que té un preu de 265 € per als socis, de 380 € per a penyistes i carnet de compromís, i de 480 € per a la resta, inclou el bitllet d’avió del vol xàrter Barcelona-Manchester-Barcelona, tots els trasllats que s’efectuïn entre l’aeroport, el centre de la ciutat i l’estadi, assegurança de viatge, pack d’animació i assistència durant el viatge per part del personal FC Barcelona.

Pla de fidelització

Un altre valor afegit que ofereix aquest viatge de FCBDesplaçaments és que permet al soci o aficionat que l’adquireixi poder acumular punts pel programa de fidelització FCBDesplaçaments+, que premia els seguidors que viatgen amb els programes del Club.

Cada vegada que es viatgi amb FCBDesplaçaments, els socis podran anar acumulant punts que es podran bescanviar en els preus de propers viatges.

El partit de Manchester es presenta com una gran oportunitat per poder gaudir de tots els avantatges i comoditats que presenten els programes de viatge de FCBDesplaçaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut