Piqué, el central golejador

Piqué, el central golejador

El ‘3’ del Barça ja ha marcat tres gols aquesta temporada i en total en suma 35 amb la samarreta blaugrana

Gerard Piqué s’està convertint en un dels centrals més golejadors de la història del FC Barcelona. Les seves últimes dues dianes davant el Celta demostren l’olfacte golejador del central blaugrana, que en una acció de coratge i competitivitat va estar a punt de realitzar el que hauria estat un ‘hat-trick’ històric per empatar el duel a Balaídos. És la primera vegada que Piqué marca dos gols amb la samarreta del Barça i el tercer que fa aquesta temporada de manera consecutiva, després de marcar el gol que va significar la remuntada davant el Borussia Mönchengladbach a la Lliga de Campions.

Des del curs 2008/09, temporada des de el qual Gerard Piqué vesteix els colors blaugrana, sempre ha vist porteria i encadena nou temporades consecutives marcant. De fet, si comptem els dos gols que va fer el 2007/08 quan militava al Saragossa sumarien un total de 10 temporades. Una xifra espectacular que demostra que tot i ser defensa té un olfacte golejador privilegiat. Molts dels seus gols han servit per sumar punts importants entre totes les competicions. I és que Piqué ha fet 21 gols a la Lliga amb el Barça, 9 a la Lliga de Campions i 5 a la Copa del Rei. És evident, doncs, que la majoria dels seus gols arribin en accions a pilota aturada. Una arma que el Barça està explotant a la perfecció aquesta temporada. En total, 23 dels 35 gols de Piqué amb el Barça han estat en accions de córner, 11 dels quals amb l’era Luis Enrique. Piqué és un especialista en rematar de cap les accions a pilota aturada i sobretot, també, en segones accions a l’àrea. Mostra d’això, són els seus 14 gols amb el cap, 17 amb el peu dret i 4 amb el peu esquerre.

L’exhibició ofensiva de Piqué a Balaídos ha tornat a demostrar un cop més la seva grandesa com a futbolista i l’ambició que té per, a banda de ser un dels millors centrals del món, situar-se com el tercer defensa màxim golejador de la història del Club, només superat per Alexanko que en va fer 42 i Ronald Koeman que en va fer 90.

Els cinc gols més destacats de Piqué amb el Barça

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut