El dia que Guardiola va vibrar amb un Barça-City

El dia que Guardiola va vibrar amb un Barça-City

El crac argentí va ser l’artífex d’una jugada espectacular en què va fer una sotana de mag a Milner, aleshores jugador del conjunt anglès, que va fer al·lucinar l’extècnic blaugrana present al Camp Nou

Barça i Manchester City es veuran les cares aquest dimecres al Camp Nou. Un partit d’alt nivell entre dos grans d’Europa i un partit que suposarà el retorn, de nou, de Pep Guardiola a l’Estadi. L’exentrenador blaugrana, que va assolir 14 títols com a tècnic del Club en les quatre temporades que va dirigir el primer equip, va assistir al partit de tornada de l’eliminatòria de vuitens de final entre blaugranes i ‘citizens’ de la temporada 2014/15. I és que el Barça i Manchester City s’enfrontaran per tercera vegada a Europa en quatre temporades. Aleshores, el Barça de Luis Enrique va superar el conjunt anglès dirigit per Pellegrini després de guanyar ambdós duels; 1-2 a l’Etihad i 1-0 al Camp Nou.

En aquest duel, el Barça es va exhibir a nivell futbolístic i Messi, per variar, va fer de les seves amb una sotana espectacular de geni per superar Milner, aleshores jugador del conjunt anglès. Una mostra d’autèntic crac que va fer aixecar tots els elogis del públic del Camp Nou, inclòs Pep Guardiola, present a la graderia de l’Estadi i que no amagava la seva al·lucinació cap al millor jugador de tots els temps. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut