Els millors moments de la setmana al FC Barcelona

Els millors moments de la setmana al FC Barcelona

Les renovacions de Mascherano i NeymarJr, la Bota d’Or de Suárez i les victòries davant el City i el València, el més destacat

Aquesta setmana s’han viscut grans moments al FC Barcelona, amb renovacions, premis i victòries. Dilluns va començar amb la renovació de Mascherano amb el Barça fins al 30 de juny del 2019. Dimarts va destacar el retorn de Pep Guardiola a Barcelona. L’entrenador del Manchester City va tornar a trepitjar les instal·lacions del club blaugrana coincidint amb el partit de Champions que van disputar Barça i City l'endemà. El tècnic català va elogiar el bon joc del Barça, i va assegurar: “El Barça té molta qualitat a dalt i ràpidament et castiga”. Sobre Leo Messi, l’entrenador del City va afegir: “Sempre ha estat molt bo. Des que el vaig conèixer ja feia aquestes meravelles”.

Dimecres també va ser un dia per remarcar al club blaugrana. Els de Luis Enrique van emportar-se el duel de la Lliga de Campions davant del Manchester City amb una contundent victòria per 4-0 gràcies al gols tres gols de Messi i a la diana de Neymar Jr. Ja dijous van continuar les alegries amb l’entrega de la Bota d’Or a Luis Suárez. El crac uruguaià va rebre aquest premi gràcies als 40 gols que va fer la temporada passada, i es va mostrar “molt agraït al Barça per poder viure aquest somni”.

Divendres Neymar Jr va signar el seu nou contracte amb el conjunt blaugrana fins a l’any 2021. Amb aquesta bona notícia, el FC Barcelona s’assegura la continuïtat del crac brasiler perquè aquest pugui disputar molts més partits al Camp Nou. I, finalment, dissabte a la tarda es va posar la cirereta del pastís. El FC Barcelona va aconseguir una victòria treballada i de caràcter (2-3) davant d’un València rocós i a la vegada molt intens. Aquest triomf lluny del Camp Nou serveix perquè l’equip de Luis Enrique continuï amb la bona dinàmica i les bones sensacions que ha deixat el conjunt barcelonista en els últims partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut