La plantilla rep els nous vehicles Audi

La plantilla rep els nous vehicles Audi

Els jugadors i Luis Enrique han participat en un circuit d’habilitats de conducció amb el premium partner del Club abans de rebre els cotxes que conduiran aquesta temporada

La plantilla del primer equip del FC Barcelona ha rebut aquest dijous els nous vehicles d’Audi per a la temporada 2016/17. En un acte celebrat a les instal·lacions del Camp Nou –al costat de l’Auditori 1899–, els jugadors i Luis Enrique han participat en una sèrie d’activitats d’habilitat. Dividits en cinc equips, els jugadors han completat diverses proves al volant amb els nous models del premium partner del Club.

Un cop finalitzat l’entrenament previ al partit contra el Granada que ha completat l’equip a la Ciutat Esportiva, els jugadors s’han desplaçat al Camp Nou. Allà els esperava una àmplia representació del FC Barcelona, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, i diversos directius d’Audi a Espanya.

Un cop finalitzades les activitats d’habilitat al volant, els membres de la primera plantilla han anat recollint, un a un, els nous vehicles que conduiran durant la temporada 2016/17.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut