Confirmades les lesions de Gerard Piqué i Jordi Alba

Confirmades les lesions de Gerard Piqué i Jordi Alba

El central estarà unes tres setmanes de baixa per un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, i el lateral no estarà disponible durant unes dues setmanes per una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra

La golejada contra el Manchester City va deixar dues males notícies en forma de lesions. Durant la primera part, Jordi Alba i Gerard Piqué van haver de ser substituïts per Digne i Mathieu, respectivament. El lateral va notar molèsties a l’inici del partit i va deixar el seu lloc a Digne al minut 9, mentre que el central va patir un cop al turmell en una acció amb Silva i va deixar el seu lloc a Mathieu al minut 39. Després de les primeres revisions, aquest dijous al matí s’han fet més proves que han determinat l’abast de les lesions.

Gerard Piqué té un esquinç al lligament lateral extern del turmell dret, i el temps de baixa aproximat serà d’unes tres setmanes. Jordi Alba, per la seva banda, té una elongació al bíceps femoral de la cama esquerra, i el temps de baixa aproximat serà d’unes dues setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut