FC Barcelona – RCD Espanyol: S’escapa la Supercopa de Catalunya (0-1)

FC Barcelona – RCD Espanyol: S’escapa la Supercopa de Catalunya (0-1)

Els blaugranes tot i tenir el control del partit no han pogut superar els blanc-i-blaus que s’han imposat amb un gol de Caicedo en la segona edició de la Supercopa catalana

El Barça no ha pogut aixecar el títol de la Supercopa de Catalunya. L’Espanyol s’ha imposat per 0-1 gràcies al gol de Caicedo als 9 minuts de joc i el Barça ha cedit el títol que havia aconseguit en la primera edició el 2014 a Montilivi. Tot i tenir el domini del partit, els blaugranes no han pogut materialitzar les ocasions i la Supercopa catalana s’han acabat escapant.

Amb cinc jugadors del filial en l’onze inicial -Marlon, Aleñá, Carbonell, Nili i Moisés- els blaugranes portaven la iniciativa del joc i l’Espanyol preferia aguantar al darrere. Tot i això, qui s’ha avançat en el marcador han estat els blanc-i-blaus en la seva primera arribada a l’àrea blaugrana. L’autor ha estat Felipe Caicedo que ha rebut a l’espai de Reyes i ha superat a Masip. El 0-1 no ha fet, però, abaixar la guàrdia als de Luis Enrique que han buscat l’empat amb insistència. Reapareixia a l’equip Arda que havia rebut l’alta mèdica aquest dilluns després de perdre’s el partit de València. Actiu el turc durant el primer temps, agafava galons sobre la gespa. De la mateixa manera que ho feia Denis Suárez, el més actiu del partit per part blaugrana.

Tot i que els culers tenien la possessió de manera clara els faltava profunditat per tenir ocasions més perilloses de gol. Ho intentaven André Gomes i Arda per les bandes. També Aleñá i Nili. Però qui ha tingut l’acció més clara ha estat l’insistent Denis Suárez. El seu xut, però, l’ha blocat Roberto. L’Espanyol cedia la possessió de la pilota al Barça, però no aconseguia traspassar la seva defensa ordenada. Estava sent un partit rocós. Difícil de crear accions clares. Se sentien còmodes els 'periquitos' en aquest registre.  

El pas pels vestidors no ha fet canviar la tònica del partit. El Barça seguia dominant clarament el partit i buscava totes les alternatives possibles per trencar amb la teranyina dels de Quique Sánchez Flores. Ho provava el Barça, insistent sobre l’àrea blanc i blava intentant trobar espais. Però el control absolut de la possessió no es traduïa en ocasions. Nili i André Gomes són els qui més s’han apropat al gol en el segon temps. Ganes i insistència no els han faltat als culers, sobretot, a la segona meitat. Luis Enrique donava aire fresc als jugadors amb canvis. Un d’aquests ha estat Mathieu que s’ha retirat amb molèsties del terreny de joc. Ho provaven també els joves del filial, amb ganes de demostrar la seva vàlua. En la recta final del partit s’han viscut minuts oberts amb els blaugranes bolcats a l'atac. Buscava el Barça el gol de l’empat fins al final, però no ha pogut ser i la Supercopa catalana s'ha acabat escapant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut