Arda rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria

Arda rep l’alta mèdica i entra a la convocatòria

El jugador turc és la principal novetat d’una llista en què destaquen, també, els jugadors del Barça B Carles Aleñá, Nili i Marlon

El FC Barcelona viatjarà a Manchester aquest dilluns. I ho farà amb vint futbolistes, 17 del primer equip i 3 del Barça B. Entre aquests 17, la gran novetat és Arda Turan, que s’ha recuperat del cop que va patir a la Supercopa Catalunya contra l’Espanyol i ja ha rebut l’alta mèdica.

Les baixes de Piqué, Iniesta, Jordi Alba, Mathieu i Aleix Vidal, que segueix arrossegant molèsties, han fet que Luis Enrique hagi decidit convocar Marlon, Nili i Aleñá. Així doncs, la llista de convocats la formen Ter Stegen, Cillessen, Masip, Ivan Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda Turan, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Lucas Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Aleñá, Nili i Marlon.

L’expedició sortirà aquest dilluns al matí, a primera hora, perquè a la tarda l’equip s’entrenarà a l’Etihad Stadium, l’escenari del partit de la quarta jornada de la Champions League, en què el Barça jugarà contra el Manchester City. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut