Iniesta:

Iniesta: "El City ja s'identifica amb l'estil de Guardiola"

El capità culer ha analitzat el partit contra el Manchester City i el nou estil de joc dels anglesos amb Guardiola com a entrenador

El capità del FC Barcelona, ​​Andrés Iniesta, ha parlat del partit que enfrontarà dimecres als culers davant el Manchester City al Camp Nou (20.45h), duel corresponent a la jornada tres de la fase de grups de la Champions. El crac blaugrana ha destacat la dificultat del matx, assegurant que "el City és un gran equip i amb grans jugadors que s'ha reforçat molt bé", afegint que "afrontem el partit amb molta il·lusió i intentarem guanyar per seguir en una bona posició en el grup".

A més, Iniesta també ha volgut destacar l'arribada a Manchester de l'extècnic culer, Pep Guardiola: "Els equips de Guardiola són un reflex del que vol el seu entrenador, i el City, tot i el poc temps que porta en Pep, ja s'identifica molt en la seva manera de jugar i tenir la pilota". També el migcampista manxec ha afegit que "el Manchester City és un candidat important per guanyar el torneig i el situaria en un grup molt reduït d'equips que poden apropar-se a guanyar la Champions".

Finalment, pel que fa als objectius del club, el capità blaugrana ha deixat clar que els jugadors volen guanyar tots els títols: "Ara és aviat per parlar de com serà el final de temporada, però treballem dia a dia per aconseguir tots els títols. La línia de guanyar o perdre és molt fina, però seguim tenint una gran plantilla per optar a tot ", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut