UE Llagostera – Barça B: Cop d’efecte en un camp difícil (0-2)

Àlex Carbonell i Marc Cardona, que tornava després d’un període de lesió, han estat els encarregats de donar el triomf al filial blaugrana

El Barça B ha aconseguit una important victòria amb un cert regust històric. L’equip de Gerard López encara no havia aconseguit guanyar mai el Llagostera, però els blaugranes han trencat aquesta mala ratxa i han pogut treure un bon triomf en un estadi tan complicat com és el Camp Municipal de Palamós (0-2).

Els de Gerard López han disputat un partit molt intents des de l’inici. El control de la pilota i la intensitat ofensiva han durat fins al final del matx. Durant el primer temps, el Barça B ha tingut algunes ocasions de gol, tot i que no ha tingut sort de cara a porteria. Gairebé a les acaballes del primer temps el davanter blaugrana Alberto Perea ha estavellat una pilota al pal. El filial blaugrana anava avisant l’equip rival, però tot i aquesta superioritat que s’ha vist al llarg del primer temps s’ha arribat a la mitja part amb empat a zero.

A la represa, l’equip de Gerard López ha continuat amb la bona dinàmica del primer temps, i això s’ha vist reflectit al terreny de joc de Palamós. Les ocasions continuaven, i finalment al minut 55 Àlex Carbonell ha fet el primer gol amb un fort xut que ha entrat per l’escaire. Els de Gerard López començaven a encarrilar el partit i els tres punts es veien una mica més a prop de Barcelona.

Marc Cardona, que va estar dos mesos apartat dels terrenys de joc a causa d’una lesió de llarga durada, tornava a trepitjar la gespa substituint Perea, i al minut 89, coincidint amb la segona pilota que tocava, aconseguia el segon gol per al Barça B. Cal recordar que Cardona és el màxim golejador de l’equip a només un gol del Pitxitxi.

Un dels altres jugadors destacables del partit ha estat Rodrigo Tarin, que tornava a l’onze després d’un llarg període d’inactivitat. Tot i aquest temps sense jugar, Tarin ha tingut una bona actuació i ha complert amb bona nota el fet de substituir Marlon, que es troba amb el primer equip. Gumbau també ha fet un bon partit i ha pogut completar els 90 minuts de joc.

El filial encadena el seu tercer partit sense rebre gols i suma la seva segona victòria consecutiva. Amb el resultat d’avui, els blaugranes es col·loquen líders de la classificació amb 22 punts, a falta que juguin els seus rivals directes.