L’FCB Universitas i l'ISDE impulsen un màster en dret esportiu

L’FCB Universitas i l'ISDE impulsen un màster en dret esportiu

Algunes de les classes d’aquest curs destinat a formar els futurs professionals es realitzaran a les instal·lacions del FC Barcelona

Avui dijous al Camp Nou s’ha inaugurat un màster en dret esportiu, que organitzen el FC Barcelona i l’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE), en el marc del projecte FCB Universitas, Sport Innovation Hub. La presentació ha comptat amb la presència del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, el president de l’ISDE, Josep Joan Pintó Ruiz, i el degà de relacions internacionals de la Universitat de Columbia, Adam Kolker.

Aquest màster està destinat a formar els futurs professionals cridats a desenvolupar la seva carrera en l'àmbit del dret i la gestió esportiva en l’àmbit internacional, en un context d'excel·lència i màxima exigència professional. El màster compta amb un claustre docent format pels professors i professionals dels sectors més destacats del món, personalitats que desenvolupen la seva activitat en institucions tan importants com FIFA, UEFA, TAS, COI, WADA (Agència Mundial Antidopatge), LFP, RFEF, a més d’una llarga llista de firmes especialitzades en el dret esportiu. Els alumnes del màster s'integraran en aquestes institucions per desenvolupar les seves pràctiques professionals.

ISDE

L’Institut Superior de Dret i Economia (ISDE) és una institució fundada l'any 1995 per Alejandro Pintó des del cor de l'advocacia catalana. El seu objectiu fundacional sempre ha estat compromès amb l'excel·lència formativa en un context d'aplicació pràctica del coneixement, en un marc internacional. En l'actualitat, ISDE és una de les institucions formatives líders del món. Mitjans tan importants com Financial Times han qualificat ISDE com la institució n.1 d'Espanya, la n.3 d'Europa i la n. 4 del món en nombre de programes formatius referenciats per la seva excel·lència. En la mateixa línia, entre altres mitjans, es pronuncia The Wall Street Journal. En l'actualitat, ISDE també imparteix màsters de gestió i dret esportiu des dels campus de Madrid, Barcelona i Nova York amb la Universitat de Columbia, la col·laboració de la Universitat de Cambridge, i al seu campus de Barcelona, ​​a més, juntament amb el FC Barcelona. ISDE lidera la formació en l'àmbit de la gestió i del dret esportiu, però també ho fa en altres àrees del dret i l'economia. 

Més informació al lloc web de ISDE Màsters.

FCB  Universitas

FCB Universitas, Sport Innovation Hub és l’instrument encarregat de projectar i compartir amb l’exterior el coneixement generat pel Club. La seva missió consisteix a crear un centre de renom internacional per a I+D, en la generació i transmissió de coneixement, i en la innovació en el sector esportiu, en col·laboració amb les millors marques i els professionals més prestigiosos. Les àrees clau d’aplicació inclouen els serveis mèdics, el rendiment, la tecnologia, els esports d’equip i les ciències socials.

El passat 13 d’octubre, el Dr. Jordi Monés, el directiu i comissionat de l’FCB Universitas, Sport Innovation Hub va presentar el projecte FCB Universitas, Sport Innovation Hub davant dels mitjans de comunicació i convidats a l’oficina que el FC Barcelona va inaugurar recentment a Nova York.

L’FCB Universitas, Sport Innovation Hub, a més de treballar amb l’ISDE i la Universitat de Columbia en un curs sobre el dret esportiu, està negociant amb altres universitats destacades per al desenvolupament de nous currículums que permetin que el programa continuï complint la seva missió. A partir del mes de desembre està previst posar en marxa una plataforma de cursos online de matèries relacionades amb medicina de l’esport, dret i màrqueting esportiu, entre d’altres.    

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut