Els 18 convocats per a la Supercopa de Catalunya

Els 18 convocats per a la Supercopa de Catalunya

El tècnic comptarà amb sis jugadors del primer equip i completa la llista amb 12 jugadors del Barça B

El FC Barcelona va assolir dissabte passat una gran victòria a Mestalla molt treballada i soferta. Un triomf important de cara a assolir el liderat de la Lliga al més aviat possible.  Després d’un partit en què els blaugranes es van esprémer al màxim, aquest dilluns han tornat a la feina per preparar el duel de la Supercopa de Catalunya. Un partit que es disputarà aquest dimarts a les 21.30 hores davant l’Espanyol al Nou Estadi de Tarragona.

Luis Enrique, que ha donat permís a Ter Stegen, Rakitic, Sergio, Luis Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Digne, S. Roberto i Umtiti per no exercitar-se fins dijous amb el grup, ha facilitat la llista dels 18 jugadors que disputaran la Supercopa de Catalunya aquest dimarts. Una llista en el qual tampoc hi apareixen els lesionats Piqué, A.Iniesta, Rafinha, Jordi Alba, Cillessen i Aleix Vidal que té unes molèsties a l’adductor de la cuixa dreta produïdes a l’entrenament d’aquest dilluns i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als propers entrenaments.  Qui ha rebut l’alta mèdica, però, és Arda Turan que estarà disponible per al partit. Així doncs, els convocats per al partit contra l’Espanyol d’aquest dimarts són els següents: Masip, Denis, Arda, Paco Alcácer, André Gomes, Mathieu, José Suárez, Palencia, Mujica, Nili, Marlon, Moisés, Martínez, Sarsanedas, Aleñá, Alfaro, Gumbau i Carbonell.

Cal destacar, que abans de fer pública la llista els jugadors disponibles del primer equip i 11 jugadors del filial blaugrana, José Suárez, Nili, Marlon, Moisés, Sarsanedas, Aleñá, Carbonell, Gumbau, Mujica, Alfaro i Martínez, s’han exercitat al Camp Tito Vilanova per preparar el derbi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut