Josep Maria Bartomeu rep el president de Nikken Sekkei al Camp Nou

Josep Maria Bartomeu rep el president de Nikken Sekkei al Camp Nou

Tadao Kamei, president i CEO de l’estudi d’arquitectura i enginyeria japonès, es troba a Barcelona amb motiu de la inauguració de la seva oficina a Barcelona, la primera a Europa

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu ha rebut aquest dilluns al Camp Nou Tadao Kamei, president i CEO de Nikken Sekkei, unes hores abans de la inauguració de la seva oficina a Barcelona, la primera de l’estudi d’arquitectura i enginyeria nipó al continent europeu.

Nikken Sekkei, que juntament amb Joan Pascual i Ramón Ausió es va adjudicar el projecte de remodelació del Camp Nou, celebra aquest vespre un còctel d’inauguració de la seva oficina a Barcelona al restaurant The Garden de l’hotel Fairmont Juan Carlos I.

Assistiran a la inauguració, per part del FC Barcelona, el vicepresident primer Jordi Cardoner; Susana Monje, vicepresidenta responsable de l’Àrea Econòmica; Jordi Moix, membre de la Junta Directiva i Comissionat de l’Espai Barça; i William T. Mannarelli, director de l’Àrea Patrimonial del FC Barcelona. També hi seran presents el president i CEO de Nikken Sekkei, Tadao Kamei, i el cònsol general del Japó, Naohito Watanabe.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut