Els precedents per no refiar-se del Dépor

Els precedents per no refiar-se del Dépor

El conjunt gallec ha aconseguit esgarrapar dos punts de les seves dues últimes visites al Camp Nou amb el mateix resultat de 2-2

El Barça afronta aquest dissabte una nova jornada de Lliga al Camp Nou. Després de 24 dies torna la competició a l’Estadi i l’equip blaugrana té ganes de sumar un triomf davant l’afició després de l’últim empat produït a casa davant l’Atlètic de Madrid. Després de l’aturada de seleccions els culers engegaran una marató de sis partits exigents.

El primer d’ells serà contra el Deportivo de la Corunya. Un conjunt que ha posat les coses complicades als de Luis Enrique les dues últimes temporades al Camp Nou. I és que el conjunt gallec va aconseguir sumar dos punts de les seves últimes dues visites. El futbol, a vegades, és capritxós i en tots dos partits es va produir el mateix resultat d’empat a 2. El curs 2014/15 els blaugranes guanyaven 2-0 en l’última jornada de Lliga. El Barça era ja campió matemàticament i en el tram final del partit els gallecs van aconseguir empatar el duel. Un resultat que els va permetre mantenir-se a Primera Divisió.

El curs passat el partit va disputar-se al desembre i els blaugranes també guanyaven 2-0. Tal com havia passat la temporada anterior, el Dépor va tornar a igualar el matx amb dos gols a les acaballes del partit sense més temps de reacció pels blaugranes. Així doncs, els de Luis Enrique estan avisats de la perillositat del duel d’aquest dissabte abans de rebre també, dimarts, al Manchester City de Pep Guardiola.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut