FC Barcelona Lassa - BM Villa de Aranda: Segueixen amb pas ferm (36-28)

Els blaugrana, amb sis gols de Lazarov i Sorhaindo, consoliden el liderat i sumen el 99è triomf consecutiu a la Lliga Asobal

El FC Barcelona Lassa es manté imparable en aquest inici de temporada. Els homes de Xavi Pascual han aconseguit la vuitena victòria en vuit partits de lliga i ja suma 99 triomfs seguits a la Lliga Asobal. Tot i l'exigència del calendari, els blaugrana han imposat la seva superioritat davant un BM Villa de Aranda que arribava al Palau després d'un bon inici de campionat; no obstant, els homes de Álvaro Senovilla han assolit vuit punts en aquestes primeres jornades.

Advertia Xavi Pascual en la prèvia de la dificultat afegida que comportava el duel d'aquest vespre. El bon estat de forma del rival i les dificultats en els enfrontaments previs entre ambdós equips (la temporada passada, sense anar més lluny, el FC Barcelona Lassa va arribar al descans en desaventatge) feien que el tècnic blaugrana es prengués amb molta seriositat el partit d'avui. Els primers minuts van donar la raó al tècnic blaugrana ja que fins al minut 10 el conjunt d'Aranda del Duero va tractar de tu a tu al líder de la competició (6-4). Les grans actuacions de Gonzalo Pérez de Vargas i de Xoan Ledo van portar de corcoll els atacants d'ambdós conjunts fins que l'equip blaugrana va prémer l'accelerador.

La bona disposició defensiva va permetre al FC Barcelona Lassa adquirir una distància en el marcador que ja no perdria en cap instant. A base de recuperacions i contracops (especial menció per l'eficàcia golejadora d'Aitor Ariño des de l'extrem), el BM Villa de Aranda va aconseguir marcar els mateixos gols en els vint minuts que restaven per arribar al descans que en l'inici de partit (4) fet que va provocar que s'arribés a la mitja part amb el contundent 19-8 que deixava el partit gairebé sentenciat.

Després de la represa els homes de Xavi Pascual van saber administrar la renta aconseguida en el primer temps i no van patir en cap moment per una nova victòria que el consolida en el liderat de la Lliga Asobal. Cedric Sorhaindo (amb 6 gols), Raúl Entrerríos (amb 4 gols) i Kiril Lazarov (amb 6 gols) van portar el pes de l'equip en els segons 30 minuts mentre que per part visitant els homes més destacats van ser l'extrem Mathias Bonaventure (amb 5 gols) i Raúl Nantes (amb 7 gols). El pròxim dissabte, a les 19.15 hores, el FC Barcelona Lassa buscarà seguir amb la seva imbatibilitat en la Lliga de Campions en la visita del Veszprem al Palau Blaugrana.