El Barça estrenarà el nou símbol de campió de Lliga

El Barça estrenarà el nou símbol de campió de Lliga

LaLiga llança per primera vegada en la història un distintiu de campions, que es podrà lluir a la samarreta durant tota la temporada

Els jugadors del FC Barcelona lluiran a la samarreta, durant tota la temporada 2018/19, el símbol de campions de la Lliga 2017/18 l’any en què LaLiga llança aquest distintiu per primera vegada en la història. 

Aquesta iniciativa de LaLiga s’ha dut a terme per posar en relleu el valor de l’excel·lència i la qualitat de la competició i s’estrena a la samarreta del campió. Per LaLiga és un honor que el FC Barcelona sigui el club pioner a lluir el batec dels campions a la seva equipació.

El distintiu, que forma part de la nova identitat corporativa de LaLiga “el beat” (el batec), estarà situat a la màniga dreta de la samarreta, just a sobre del de LaLiga, i té un diàmetre de 3,5 cm. Al seu interior hi apareix inscrit “17/18” amb referència a la temporada de la qual el FC Barcelona defensa el títol de Lliga. Aquest símbol es podrà trobar a les botigues oficials del FC Barcelona perquè es pugui afegir a les samarretes comprades. 

El Club se sent orgullós de convertir-se en el primer equip d’aquesta competició que lluirà el nou distintiu a la seva samarreta, ja que defensa i fa present la gran victòria de la Lliga de la temporada passada.

Amb aquesta acció pionera, LaLiga continua creixent com a marca de referència a nivell mundial juntament amb els seus clubs. El disseny es basa en la nova identitat corporativa encarnada en el beat, un nou grafisme que reflecteix el batec i la passió de la millor Lliga del món.

Així doncs, el FC Barcelona estrenarà el distintiu aquest dissabte davant l’Alabès al Camp Nou (22.15 hores) en el debut a LaLiga 2018/19, competició de la qual n’és el dominador de l’última dècada, amb set títols assolits dels últims 10.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut