Josep Maria Bartomeu estarà al costat de la Gran Penya de Tarragona i Província en el seu 50è aniversari

Josep Maria Bartomeu estarà al costat de la Gran Penya de Tarragona i Província en el seu 50è aniversari

La jornada del divendres 18 de novembre estarà configurada per un col·loqui de periodistes, la presentació del web de la penya, una visita a la seu social i el tradicional sopar commemoratiu

La Gran Penya Barcelonista de Tarragona i Província celebra aquest proper divendres 18 de novembre el seu 50è aniversari amb diferents actes i amb la presència en algun d’aquests del president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

La jornada arrencarà a les 18.00 hores amb una xerrada sobre l’actualitat blaugrana que protagonitzaran els periodistes Joan Poquí, José Luis Carazo, Pere Escobar i Quique Guasch al Totem Cafè, on també es farà seguidament la presentació de l’espai web de la penya tarragonina.

Cap a les 20.30 hores està prevista l’arribada de Josep Maria Bartomeu a la seu de la penya, situada a la plaça de la Font. El president del FC Barcelona estarà acompanyat pel membre de la Junta Directiva i responsable de les penyes del Barça, Pau Vilanova, i de l’exjugador blaugrana i del Nàstic de Tarragona Antonio Pinilla, com a representant de l’Agrupació Barça Jugadors.

Josep Maria Bartomeu signarà al Llibre d’Honor de la penya, en un acte en què també estaran presents els màxims directius de la Gran Penya Barcelonista de Tarragona i Província, encapçalats pel seu president, Jordi Carnasa, així com el president de la Federació de Penyes de Tarragona Nord, Pere Joan Clos, a més d’altres personalitats de la vida política i social de la ciutat i la província tarragonina.

La festa del 50è aniversari es tancarà amb el tradicional sopar commemoratiu al restaurant Les Fonts de Can Salas, en el què s’espera la presència d’uns 200 assistents, entre socis de la penya, representants institucionals i membres d’altres penyes convidades a aquesta celebració. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut