Barça B – València Mestalla: El liderat en joc!

Barça B – València Mestalla: El liderat en joc!

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen seguir amb la bona ratxa i aconseguir la tercera victòria consecutiva contra el segon classificat

El partit de la jornada sens dubte del grup 3 de la Segona B es juga aquesta tarda al Miniestadi. Els filials del Barça  i del València es veuen les cares en busca del liderat de la classificació, i, en cas de victòria blaugrana, escapar-se a quatre punts a la taula. L’entrada al Mini és gratuïta pels socis blaugrana.

El València Mestalla, un filial expert

L’equip de Curro Torres arriba al partit després de dues victòries consecutives com el Barça B, després de guanyar fa dues jornada al complicadíssim camp del Cornellà (1-2) i la passada a casa contra el Gavà (4-1). Els chés compten amb el màxim golejador de la Lliga, Aridai Cabrera i només han perdut un partit a domicili, al camp de l’Atlètic Balears (1-0). A més, a l’equip hi ha vells coneguts del planter blaugrana com el capità valencianista, Ayala o el migcampista Fran Villalba.

Convocatòria amb la novetat d’Aleñá

L’equip estava citat aquest matí al Miniestadi a les 12 hores i dinaran junts abans del partit de la tarda. La llista de convocats és la següent: Suárez, Josep, Palencia, Tarín, Borja López, Moisés, Martínez, Fali, Sarsanedas, Carbonell, Gumbau, Xemi, Alfaro, Perea, Aleñá, Marc Cardona, Mujica i Dani Romera. Hi ha dos jugadors que segueixen en dinàmica del primer equip com Marlon i Nili i es perden el partit, a més dels lesionats Varo i Kaptoum, i de Vilanova, Paik i Abeledo, que s’han quedat desconvocats per decisió tècnica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut