PSG – Barça: El repte de París

PSG – Barça: El repte de París

Amb les baixes de Sorhaindo i Jicha, els blaugranes visiten la pista d’un dels grans favorits al campionat europeu

Dissabte a les 18.30 h i en directe per Esport3, el Barça Lassa d’handbol viurà un dels partits més complicats de la VELUX EHF Champions League. Pascual i els seus homes tindran al davant un equip favorit a tot en què destaquen els exblaugranes Nikola Karabatic i Mikel Hansen.

Compromís total

El FC Barcelona Lassa arriba a París sense dos dels seus baluards al centre de la defensa, Jicha i Sorhaindo. Sense aquests dos jugadors els blaugranes buscaran mantenir la imbatibilitat europea en una de les pistes més difícils de la VELUX EHF Champions League.

El Barça Lassa és líder de grup, amb cinc triomfs en cinc partits, i es trobarà un PSG que el segueix a la classificació amb una sola derrota, la soferta a la pista del THW Kiel.

El partit d’avui serà el tercer enfrontament entre PSG i FC Barcelona d’handbol. Els dos anteriors es van produir la temporada 2014/15, en què els culers van guanyar a París per 29 a 33 i a Barcelona per 38 a 28.

Més enllà de Karabatic

Els francesos estan liderats per Nikola Karabatic. Considerat com el millor jugador del món d’handbol, el francès va viure dues temporades com a jugador del FC Barcelona i va formar part de la plantilla que la temporada 2014/15 va assolir l’històric 7 de 7 de l’handbol blaugrana.

Però el PSG és Karabatic i molt més. Mikkel Hansen, que va jugar també amb el FC Barcelona, i Thierry Omeyer, porter històric de la selecció francesa, són dos dels seus altres referents.

Però aquí no acaba l’equip entrenat per Noka Serdarusic. Als noms mencionats cal afegir-hi el de l’alemany Gensheimer; el germà de Karabatic, Luka; el francès Daniel Narcisse, i el seu company de selecció Abalo. Un estol de jugadors que fan del PSG una autèntica selecció de molta qualitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut