Compromisos internacionals també pel Barça B i Juvenil A

Compromisos internacionals també pel Barça B i Juvenil A

La sub19 coreana s’ha estrenat amb victòria a la Suwon Internacional Cup amb gols de Paik i Lee. Dimarts serà el torn per la resta d’internacionals

Aquesta setmana no només hi ha jugadors del primer equip convocats amb les seves seleccions, sinó també alguns del filial i juvenil blaugrana. És el cas de Carles Aleñá, Marc Cucurella, Jordi Mboula (sub19 espanyola), Seung-ho Paik i Seungwoo Lee (sub19 coreana) i Jeremy Guillemenot (sub19 suïssa). A més, els juvenils Guillem Jaime i Monchu Rodríguez han estat citats amb la selecció catalana sub18 per jugar un partit amistós contra el Sabadell aquest dilluns 8 de novembre.

Tornejos sub19 amb molts partits

Aleñá, Cucurella i Mboula han marxat a Geòrgia a jugar el Torneo Desarollo contra Geòrgia (09/11), Holanda (11/11) i França (14/11). El Barça és, juntament amb el Reial Madrid, l’equip que més jugadors aporta a la sub19 espanyola amb tres. D’altra banda, Paik i Lee estan jugant la Suwon International Cup a Corea del Sud contra Irán (3-1) amb un gol de Paik i un altre de Lee. Altres partits contra Anglaterra (10/11) i Nigèria (12/11). Finalment, Guillemenot ha marxat a Armènia amb la sub19 suïssa per jugar contra Armènia (09/11), Hongria (12/11) i Itàlia (15/11).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut