Mor l’exjugador Jaume Peiró

Mor l’exjugador Jaume Peiró

El futbolista, nascut a Barcelona i format al futbol base blaugrana, va jugar tres partits amb el primer equip l’any 1951

Ha mort l’exjugador del FC Barcelona Jaume Peiró Arbonès, nascut el 9 de gener del 1932. El futbolista, nascut a Barcelona i format al futbol base blaugrana, va jugar tres partits amb el primer equip l’any 1951. Era un davanter ràpid i esmunyedís però el seu pas pel Club va ser breu per la gran competència que hi havia a la línia atacant. L’any 1953 va deixar el filial blaugrana l’Espanya Industrial i va triomfar a l’Sporting, el Jaén i el Valladolid.

Cal recordar que el 3 de novembre del 2014 el FC Barcelona va fer a l'Auditori 1899 un homenatge als jugadors supervivents que van formar part de l'equip de les Cinc Copes, en un acte impulsat per l'Agrupació Barça Jugadors. Els membres homenatjats del llegendari equip de la temporada 1951/52 van ser Josep Duró, Joaquim Tejedor, Gustau Biosca, Miquel Ferrer i Jaume Peiró, tot i que Peiró no va jugar cap partit amb el Barça en aquella temporada 1951/52, però sí en l’anterior. De tots ells només continua viu Miquel Ferrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut