Barça B – CF Badalona: Volen trencar la imbatibilitat del rival

Barça B – CF Badalona: Volen trencar la imbatibilitat del rival

18 hores (Barça TV): Els de Gerard López volen acumular la cinquena victòria consecutiva i refermar-se com el millor equip local a la Lliga

Sense partit del primer equip per l’aturada de seleccions, l’equip de bàsquet, l’handbol i el Femení juguen fora de casa. Sens dubte, el partit de la jornada per als aficionats blaugrana és el del Miniestadi. El Barça B rep el veí Badalona en plena bona ratxa després de cinc enfrontaments sense perdre i quatre victòries consecutives. L’entrada al Mini és gratuïta per als socis culers.

El Badalona, un os dur

L’equip de Manolo González arriba al partit del Mini després d’una victòria a Montigalà contra el Gavà (1-0). A més, l’últim partit fora de casa va empatar al camp del Cornellà (1-1). Això sí, la temporada passada els escapolats es van emportar els tres punts del Mini (0-1). El Badalona arriba, juntament amb la Cultural Leonesa, com l’únic equip dels quatre grups de Segona B que encara no coneix el gust de la derrota. A més, només han rebut set gols en 13 jornades, fet que demostra que és un conjunt organitzat i rocós i amb molt d’ofici a la categoria. Això sí, aquest dissabte tindran al davant Marc Cardona i Dani Romera, amb cinc gols cadascun. Tenen les baixes de Bruno Vinicius), Iván Guzmán, Luis Arellano i Marcel Serramitja. El tècnic Manolo González complirà el segon partit de sanció i no podrà seure a la banqueta del Mini.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut