Pascual: “L’equip serà el mateix que va jugar a París”

Pascual: “L’equip serà el mateix que va jugar a París”

El tècnic blaugrana destaca l’evolució dels bascos i malgrat la derrota en Champions apunta que la línia és bona

Xavi Pascual ha valorat l’enfrontament de dimecres a les 20.30 h entre el Bidasoa Irun i el FC Barcelona Lassa, de la Jornada 11 de la Lliga Loterías Asobal, que es podrà seguir en directe pel Dial 192 de Movistar+.

Les opinions de Xavi Pascual

“Bidasoa sempre és un club especial. Tothom li té molta estima pel que ha representat i representa per a l’handbol”.

“Han fet canvis des de la temporada 2013/14: han fitxat Jacobo Cuétara d’entrenador, han recuperat jugadors com Iker Serrano… Són un equip compensat i que juga bé a l'handbol”.

“Estan guanyant punts, en bona ratxa, tot i perdre a Guadalajara. Estan molt ben portats i Cuétara els dóna molta tranquil·litat”.

“Amb les baixes de Jícha i Sorhaindo, L’equip serà el mateix que va jugar a París, amb Oriol Rey del segon equip a la llista”.

“Acceptem la derrota de París. Som conscients que s’han de perdre partits i sabíem que a París era un lloc on podríem perdre. Cal continuar treballant en la mateixa línia”.

Jícha serà intervingut dimecres

Dimecres a les 19 h i a l’institut Dexeus, amb la col·laboració de la Mutua Egarsat, el jugador del primer equip del Barça Lassa Filip Jícha, serà intervingut al menisc intern del genoll dret mitjançant una artroscòpia.

El jugador ja no va poder participar dels partits davant Ademar i París i un cop es realitzi la intervenció s’estimarà el període final de baixa.

22 partit de Lliga a Artaleku

Els blaugranes jugaran el seu partit número 22 a la històrica pista del Bidasoa. En les anteriors 21 visites, 15 triomfs blaugranes, 1 empat i 5 victòries locals.

Bidasoa ha tornat a la màxima categoria de l’handbol estatal després de dues temporades a la Divisió d'Honor Plata i ara mateix ocupen la novena posició a la taula classificatòria amb 9 punts en 10 jornades.

La darrera visita a la històrica pista d’Artaleku va ser la temporada 2013/14 on els blaugranes es van imposar per 22 a 34.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut